BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

~:: The Followers ::~

Monday, April 19, 2010

:: Menjawab Tag dr AyanaAsham, tp bab selipor xjwb lg, kui3 ::

Ape da panjang Tajuk n3.. hahaha.. Peace :D





*Diatas dan dorongan nasihat tuan yg Tag kome, die suh Attach skali dgn Award nie.. jutaan maceh ditaipkan utk cik Ayana Asham :D


Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Entahle.. sbelum nie kalo kne pon wat xreti je.. lantak awokla.... kome xkisah pon, n diingatkan bahawe.. sile pkai pisau/parang/keris yg tajam ye... maceh :D

6 orang di hati anda?
1* Maa
2*Abah
3*Adik kome yg dh ade 3
4*Tokwan Kome
5*Mak2 Sdare n Pak2 Sdarekome yg best
6*Teman2 kome yg teramatlah ramainye :)

Anda rasa anda comel?
Mustilaa.. dgn size yg sebegini rope.. sudah tentu.. wuhahahahahaah :p

Single or taken?
Masih Single lg. :D

Blog yang anda suka?
Blog2 Yg Byk Info Global, Setempat,Blog Sempoi2... :D

Adakah bilik anda kemas setiap hari

Sudah Tentu, Sebab kang kalo besepah kome jadi Goku Super Saiya ke7 (sile rujuk komik Mutiara Naga)hehehehe.. ape kome merepek ni..

Lagu terakhir yang anda dengar?
Lagu Pelita performed by a.p.i kt Blog AyanaAsham :D

Last text message
Xde SMS... MMS je dr kwn kat Dublin

Last phone call
Abah ngn Maa Call pg td, ckp xjd pindah kedai ujung mggu nie.. so, kne batalkan dlu cuti mggu nie.

Hari terakhir anda menangis
Taun 2000.. Allahyarham To'ki kesayangan, pulang ke Rahmatullah di Mekah AlMukarramah.. Smpai Ke Skolah kome menangis, xthn sgt kalo tekenang.. AlFatihah......

List lima color favorite anda?

*Hitam
*Putih
*Merah
*Hijau
*Kuning

Orang terakhir yang anda ber ym?
*Cik AyanaAsham.. Bulan Lepas Kut.. :D

Game yang anda paling suka?
Call Of Duty:: Modern Warefare. best :D

Adakah anda peminat MCR?
Minat gak la.

Apa perasaan anda jawab tag ni?
Perasaan Yg Disamping xde wt ape2.. n jawab aje :D

Anda rasa tag ini best?
Best ...... Tahniah creator :D

Tag lagi 10 orang
Tuera
Asheh
Cikgu Azmi
Cinta Qudus
Ainaa
Cahaya Chenta
Syah
Azlin
Amirul Ady
Shameel


_TAMAT Daa_

Wassalam......


12 comments:

afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

AyanaAsham said...

knp x attach award tu sekali.hehehee

AfhamFahmy said...

*afzainizam
::salam blogging juge.. sy akn respon kpd kamu ye :)

*yana
:: oyeke.. jap ek nk repair :p

MiSs TOrA said...

mr afham tora da terima awrd ni tq sbb wat tora popular sesaat haha

AfhamFahmy said...

tora* hikz.. tora mmg popular.. bkn stakat sesaat je :D

panggil aku shEh said...

alamak! kne wat ke?? aduyaiii mengelat aci dak?

AfhamFahmy said...

asheh* aci je sheh.. no hal :D

Afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhh ni main serang serang award ni korang tak maau ke award tu.... kalau tak mau bagi aje kat aku.... heran tul lah ko berdua ni...

tahniah orang memberi kita menerima.... orang berbudi kita berbahasa

Miecyber said...

Saya pemalu..kalau saya dah tak malu nanti..saya jawablah yer...

AfhamFahmy said...

*cikgu azmi = okai cikgu :D

Afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh thanks bagi aku award tu.... mintak dengan paksa...

bilalah ko nak buat entry baru ni ye....

Afzainizam said...

Salam Dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~@@@@~~~~~

bilanya aku nak lihat entry baru ko ni ye.... lama bebenor nak tau gak perkembangan ko ni.... ape citernya